ÖBHKs marknadsföringsarbete fortlöper - Kort rapport


Arbetet med att förbättra ÖBHKs webb samt grafiska profil har nu pågått i nästan ett halvår. Som ni säkert ser ökar webbinnehållet dag för dag.

Vi har nu nästan utbildat alla webbansvariga i varje sektor vilket gör att vi nu är ca 8-10 personer som sköter webbsidan för ÖBHKs räkning. Naturligtvis är alla inte proffs i början men på sikt räknar vi med att man känner sig bekväm med att kommunicera klubbens verksamhet på många olika sätt.

 

Sedan en tid tillbaka har vi även påbörjat arbetet gällande att förfina och styra upp skyltningen vid klubbstugan samt parkeringen. Webbgruppen för ÖBHK, med Maria Wilen i spetsen, håller i frågan om principer rörande skyltning, grafisk profil med hänsyn taget till våra diamantsponsorer under år 2013, Djurmagasinet i Östersund samt Ejra Djurklinik i Östersund.

 

ÖBHKs styrelse beslutade i slutet av 2012 att erbjuda Annonsplats för oika aktörer som arbetar med hund. Om du är intresserad,

anmäl dig via http://www.osdhund.se/sponsorer

 

Styrelsen har beslutat att arbeta med olika nivåer: Diamant, guld samt silvernivå. Detta i syfte att ju högre värde av val ju mer marknadsföringsplats erhålls på ÖBHKs hemsida samt via ÖBHKs kommande utskick av nyhetsbrev.

 

Har ni frågor, ideer etc. rörande ÖBHKs sponsor samt marknadsföringsarbete

 

Kontakta Maria Wilen mob: 070-5853218

Ordförande ÖBHK

 

 

 A3EC7299-6B0E-4F31-94B0-232C394FA50E

sfr-logo

logo sbktavling

agria sidebanner

 hundkrut-logo-1

swecon logo

jamtplatv

lantmannen

ZooZoo-logotyp farg och svart

Reaxcer